ПОРЪЧКА
Euro-LED.net е онлайн магазин, който приема поръчки през уеб сайта след регистрация на профил или като гост. Всички получени поръчки биват изпращани от наш консултант след потвърждение от негова страна по телефон. В случай, че не получим отказ или желание за промяна в параметрите на поръчката, тя ще бъде изпратена към Клиента посредством куриер или получена от Клиента на място в магазина на ул. Никола Габровски 110, жк. Студентски Град, София.  Ако не получите обаждане от наша страна в рамките на 24 часа от поръчката (без почивни дни и официални празници), моля повторете поръчката или се обадете на телефон 02/995 00 51.

Поръчката се осъществява посредством пазарска Кошница, като в нея добавяте желаните от Вас продукти след натискане на бутона ДОБАВЕТЕ. Всеки един добавен продукт може да бъде премахван от Кошницата, както и да бъде променяно количеството му, преди да пристъпите към детайлите за потвърждение. По всяко време можете да се върнете към онлайн магазина за да добавите още продукти като натиснете бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ ПАЗАРУВАНЕТО. Когато сте убедени, че продуктите в кошницата са желаните от Вас, пристъпвате към потвърждение посредством бутона ПОРЪЧКА. За финализиране на поръчката следвате стъпките до края.
При нужда от помощ и възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нашият консултанат на LIVE CHAT.

Начин на плащане
Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Euro-LED.net се извършва

  • в брой при получаване на пратката от куриера (наложен платеж).
  • по банков път до 24 часа след потвърждение на поръчката. Euro-LED.net не гарантира заявените количества в потвърдена поръчка, когато тя не бъде заплатена в определения срок.

Посочениет цени в сайта са с ДДС и са валидни само за пазаруване online на Euro-LED.net.  Промоционалните цени в сайта не подлежат на допълнителни отстъпки.

ДОСТАВКА
Цената на доставката при поръчки в онлайн магазин Euro-LED.net  е изчислена според теглото на пратката. Доставката се осъществява от куриерска компания СПИДИ, като посочените цени са префернциални за клиенти на Euro-LED.net и включват застаховка, пакетиране и такса наложен платеж За поръчки над 80кг се предлага префернциална цена, която се предоставя на Клиента след потвърждение на поръчката. Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на куриера в срок от 1 до 3 дни. Всички поръчки, направени след 12:00 ч. в делнични дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден. Всички поръчки, направени през уикенда или по време на национални празници се обработват в първия работен ден и се изпращат на същия ден.

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. Прочетете повече в ОБЩИ УСЛОВИЯ