I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.Настоящият текст съдържа Общи условия за пазаруване в сайта  www.Euro-LED.net, собственост на ЕВРО ЛЕД ЕООД, ЕИК 202505260.Преди да купи стоката, КЛИЕНТА е длъжен да прочете Общите условия. С натискане на бутона „ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА”, той се съгласява с посочените условия и сключва ДОГОВОР за продажба от разстояние.

2. Всички предоставени данни от КЛИЕНТА се съхраняват на сървъра на сайта и се използват единствено и само за нуждите на ТЪРГОВЕЦА за доставка.

3. След натискане на бутона „ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА” , КЛИЕНТА се съгласява с покупката на стоката. При липса на някой от поръчаните продукти, Euro-LED.net уведомява клиента, като липсващата стока може да бъде заменена с друга на същата или по-голяма стойност, или да бъде премахната от поръчката на КЛИЕНТА.

II. ДОСТАВКА

1. При заплащане на транспортните разходи на пратката от КЛИЕНТА към Euro-LED.net, Euro-LED.net е длъжен да изпрати пратката в посочените срокове за Доставка. 

2. При доставката на пратката, КЛИЕНТА е длъжен да прегледа стоката и при констатирани щети или липси да информира незабавно Euro-LED.net. В случай на щети възникнали в следствие на транспорта, клиента следва да предяви претенция към куриера за настъпило застрахователно събитие. Повредите се установяват чрез протокол предоставен от Куриера. В случай, че възникналите щети не са констатирани при доставката на стоката, Euro-LED.net и Клиента не могат да претендират за възстановяване на щетите и те остават за сметка на Клиента.  

3. При забавяне на пратката Euro-LED.net не носи отговорност в случай, че стоката е изпратена според определените условия за Доставка.

4. Когато доставената стока не съответства на заявената от КЛИЕНТА такава, КЛИЕНТА трябва да заяви желание за замяна на доставената му стока в срок от 24 часа от получаването й. Разхода за връщане на стоката е за сметка на Euro-LED.net, като КЛИЕНТА е длъжен да изпрати стоката с куриерската компания посочена от Euro-LED.net.

5. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Euro-LED.net има правото да откаже изпълнение на поръчката.

III. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

Законовата гаранция на стоките в онлайн магазин Euro-LED.net е 2 години. Издадената фактура или стокова разписка играе ролята на гаранционна карта и срока на гаранцията започва да тече от датата посочена на касовата бележка. 

IV. ПРАВО ЗА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

По ЗЗП чл.47, т.4 и изменението му влязло в сила от 23.07.2014г.имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни считано от датата на получаване на стоката.  Ако този период изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден.

За да упражните правото си на отказ, трябва недвусмислено да информирате Euro-LED.net за решението си да се откажете от покупката. Декларация свободен текст за отказ от договора можете да ни изпратите на електронната ни поща [email protected]  или да ни информирате по телефона, като стоките от покупката трябва да бъдат върнати на адрес гр. София, жк.Студентски Град ул.Никола Габровски 110 със запазена оригинална опаковка и изправно състояние, неизползвани, с оставени на местата им етикети. В пратката трябва да бъде приложена декларация за връщане свободен текст с посочени данни на КУПУВАЧА – име, адрес, телефон и наименования на стоката, както и документа за продажба с прикачен касов бон.  В случай, че документа за продажба и касовия бон не са проложени в пратката, ЕВРО ЛЕД ЕООД си запазва правото да не възстанови сумата за върнатата стока на КЛИЕНТА. Разходите по връщане на стоката са за сметка на КЛИЕНТА.

Euro-LED.net ще Ви върне заплатената сума в срок от 30 дни от получаването на уведомлението за отказ, но можем да забавим възстановяването, ако не сме получили стоките или доказателство, че сте ни ги изпратили. Възстановяването не включва сумите за доставка, които сте платили, когато сте направили своята покупка. Euro-LED.net  си запазва правото  да Ви таксува допълнително, ако изрично сте поискали нестандартна (експресна) доставка или доставка с куриерска компания различна от СПИДИ , с която . Euro-LED.net  има сключен договор.

Внимание!

Моля, имайте предвид, че не можете да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката. Правото на отказ съществува, за да ви позволи да разгледате продукта по същия начин както в магазин, а не за да го използвате безплатно в продължение на 14 дни.

V. ЦЕНИ

Посочените цени са в лева с включен ДДС и не включват цената за транспорт, застраховка и пакетиране. Euro-LED.net си запазва правото да променя цените в сайта без да уведомява клиентите. Посочените цени са за продажба само през сайта.

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА

1. КЛИЕНТЪТ може да разглежда и поръчва обявените стоки на онлайн магазина www.Euro-LED.net и да преглежда направените си поръчки при регистрация в сайта.

2. КЛИЕНТЪТ е длъжен да опазва своето потребителско име и парола за достъп в магазина Euro-Led.net. 

3. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати сумата по направената поръчка в Euro-Led.net по банков път до 24часа след потвърждението й или при получаване посредством наложен платеж. Ако в рамките на посочения срок не получим плащане  за стоката, Euro-Led.net не гарантира наличността на заявените продукти и/или си запазва правото да откаже пратката.

4. КЛИЕНТЪТ има право да изисква допълнителна информация или документация за продуктите, като тя следва да бъде изискана чрез изпращане на мейл до [email protected] 

5. КЛИЕНТЪТ няма правото да откаже потвърдена поръчка ако тя вече е предадена на куриера. В този случай влизат в сила условията за Връщане и Замяна.

VII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА Euro-LED.net  

1. Euro-LED.net има право по всяко време, без уведомяване на КЛИЕНТА, когато той ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на Euro-LED.net да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. 

2. След получаване на плащането Euro-LED.net се задължава да изпрати на КЛИЕНТА заявената от него стока, като тя преминава автоматично в собственост на КЛИЕНТА.

3. Euro-LED.net се задължава да изпрати на КЛИЕНТА  стоката в техническа изправност и добър външен вид и опаковка. 

4. Euro-LED.net има право да събира и използва само за нуждите на сайта информация отнасяща се до неговите КЛИЕНТИ, независимо дали са регистрирани или пазаруват като ГОСТ.

VIII. ЛИЧНИ ДАННИ

Euro-LED.net гарантира конфиденциалността на предоставените от КЛИЕНТА данни в сайта и се задължава да не ги предоставя на трети лица с изключение при поискване от законодателните органи на РБ.

 

 

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. Прочетете повече в ОБЩИ УСЛОВИЯ