„ЕВРО ЛЕД” ЕООД (Euro-LED.net) е търговски представител на водещи марки в LED индустрията. Голямата гама от предлагани продукти с марките V-TAC, ULTRALUX и др., ни позволява да бъдем полезни с идеи и реализация на осветителни проекти за външно и вътрешно приложение. Продуктите притежават CE, RoHS сертификати и имат 2 години гаранция. 

През последните години „ЕВРО ЛЕД” ЕООД участва като партньор в няколко проекта по Европейски програми за Енергийна ефективност и Зелена икономика. С нашите продукти беше подменено или изцяло изградено осветлението на множество обекти в София и страната като хотели, ресторанти, магазини, офиси, училища, автокъщи, гаражи, производствени халета, складове, паркинги, фасади, градини, паркове, частни домове и др.

В продуктовата ни гама ще намерите над 500 артикула, налични на склад. Поддържаните големи стокови наличности ни позволява да изпълним всяка поръчка в срок определен от клиента, а професионалните ни консултанти ще Ви помогнат при избора на подходящото осветление за Вас.

Р Е Ф Е Р Е Н Ц И И


 
Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я
 
 
От „ТРАНСЛОГ ПРОПЪРТИ ЦЕНТЪР” ЕООД
 
С настоящата референция бихме искали да споделим удоволетворението си от избора на фирма „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД, за доставчик на LED осветление за нуждите на „ТРАНСЛОГ ПРОПЪРТИ ЦЕНТЪР” ЕООД.
 
 Благодарение на професионалните им консултации и индивидуален подход, през 2015г., поетапно беше подменено външното осветление на откритите площи и паркинги, и бе извършена цялостна подмяна на осветлението в офисите. 
 
 След подмяната с LED осветление бяха отчетени икономии на електроенергия и намаляване на разходите за поддръжка. 
 През 2016г. ще продължаваме да разчитаме на „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД за доставка на  LED осветление за нашите бъдещи проекти.
 
 Поради утвърдения ни опит в работата с тях, ние препоръчваме „ЕВРО ЛЕД” ЕООД, като коректен парньор и доставчик на качествени продукти и услуги.
 
 
Веселин Стоянов
Управител
ТРАНСЛОГ ПРОПЪРТИ ЦЕНТЪР ЕООД
 

 
Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я
 
 
С настоящата референция ние от „ВАС Про“ ООД, бихме искали да изразим своята удовлетвореност, висока оценка и професионализъм при съвместната ни работата с фирма  „ЕВРО ЛЕД“.
 
Настоящата ни административно-производствена сграда, е построена през 2009 год., но през 2014 год. се наложи практическа пълна подмяна на осветлението – дворно и цехово. С активното участие на „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД в ролята на консултант и доставчик, изпълнихме проект „Инвестиции за подобряване на енергийната ефективност на „ВАС Хидроизолации“ ООД, по програма „Енергийна ефективност и зелена икономика“. 
 
 В резултат от внедряването на проекта, подменихме всички осветителни тела в производствения цех, в складовите помещения и на двора със светодиодни (LED) такива. Избора на осветителните тела бе осъществен с активната консултация на доставчика „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД. Реализирана бе значителна икономия на електроенергия, което доведе до по-добра конкурентноспособност на нашата фирма на местния и световен пазар.
 
Удовлетворени от сътрудничеството с „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД отново с тях през 2015 год. изградихме осветлението на новопостроен цех със светодиодни осветителни тела, а в момента осъществяваме поетапна подмяна на осветлението на административните помещения. 
 
С убеждението сме, че контактите и снабдяването с изделия от подуктовата гама на  „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД, може да бъде само от полза на който и да е потребител.
 
Горещо препоръчваме като партньор при избора на осветление и изграждането му, услугите на „ЕВРО ЛЕД“ ООД.
 
 
Благой Стоянов
Управител
ВАС Про ООД
 

 
Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я
 
 
Ние от „ЕВРО МИЙТ ЕНД МИЛК” ЕООД, изразяваме с настоящата референция, удовлетворението си от съвместната работа с  „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД.
 
През 2014г. започнахме подмяна на луминисцентното осветление с LED пури в производствените цехове, складове и офиси. Доставката беше извършена в срок и съобразена с нашите изисквания. Подобри се осветеността в помещенията и се реализира икономия на електроенергия и поддръжка. През 2015г продължихме съвместната си работа, като за новите ни търговски обекти изградихме осветлението изцяло с LED продукти, доставени от „ЕВРО ЛЕД” ЕООД
 
Предлаганите от тях стоки и услуги, отговарят на изискванията ни за качество и цена. Доброто отношение, вниманието и професионализмът на екипа на „ЕВРО ЛЕД” ЕООД, им спечели верен и благодарен клиент в лицето на „ЕВРО МИЙТ ЕНД МИЛК” ЕООД.  
 
Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че „ЕВРО ЛЕД” ЕООД заслужава доверието на бъдещите си клиенти.
 
 
Борис Киройчев
Управител
ЕВРО МИЙТ ЕНД МИЛК ЕООД
 

 
Р Е Ф Е Р Е Н Ц И Я
 
 
 Настоящата референция се издава на фирма „ЕВРО ЛЕД“ ЕООД в уверение на това, че коректно и в срок беше извършена подмяна на осветлението на:
 
“АДМИНИСТРАТИВНА И СКЛАДОВА БАЗА”
НА “ТРАНСПРЕС” ООД
 
        В работата си с “ЕВРО ЛЕД” ЕООД, ние получихме:
  • Професионално отношение и консултация.
  • Бърза доставка и адекватна реакция при възникнали проблеми.
  • Цени съобразени с нашите бюджети. 
 
Големите складови наличности и разнообразие от продукти даде допълнително предимство на „ЕВРО ЛЕД” ЕООД, при избора им за доставчик.
 
В следствие на горепосоченото, препоръчваме „ЕВРО ЛЕД” ЕООД като коректен парньор и доставчик на всеки, който се нуждае от LED осветление
 
 
Веселин Стоянов
Управител
ТРАНСПРЕС ООД
 

 

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. Прочетете повече в ОБЩИ УСЛОВИЯ